Ma Provence Granaatappel Bio 75g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Lokale levering in Beselare

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Symbolisch voor het leven en de vruchtbaarheid in de oudheid is de granaatappel een vrucht met meerdere deugden. In de cosmetica brengt het de hydratatie van de huid, die dan meer getonifieerd en stralend is. In combinatie met de zachte - zoete perzikfluweelachtige geur, biedt onze Biologische Granaatappelzeep u een zachte en zonnige reiniging.

Gebruik

Voor het lichaam. Extern gebruik

Samenstelling

Sodium palmate**,Sodium cocoate**,Aqua (water),Parfum(fragrance),Glycerin**,Sodium chloride,Punica Granatum Seed Oil,Tetrasodium glutamate diacetate,Limonene,Linalool* Ingrediënt van de biologische landbouw ** Verwerkt uit biologische ingrediënten

Gegevens
CNK3906658
Fabrikanten2CME (TO SEE ME SPRL)
MerkenMa Provence