Immune Rotier Comp 60

Geneesmiddel
Op bestelling

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Rotier Immune is een voedingssupplement speciaal samengesteld om de natuurlijke weerstand te ondersteunen en helpt luchtwegen gezond te houden. Als aanvulling op je dagelijkse voeding bevat dit product vitaminen zoals C, A & E, mineralen zoals zink en plantenextracten zoals echinacea en kurkuma. Helpt het Immuunsysteem Vitamine C & D, echinacea en kurkuma helpen bij het behoud van het immuunsysteem en ondersteunen de natuurlijke weerstand Helpt de luchtwegen gezond te houden Kurkuma helpt de luchtwegen gezond te houden Beschermt tegen invloeden van buitenaf Vitamine C & E dragen bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Verder bevat Rotier Immune Resveratrol dat de gezondheid van hart- en bloedvaten ondersteunt, antioxidanten (zoals vitamine C en E) die helpen bij de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. Vitamine A draagt bij tot de instandhouding van normale slijmvliezen.

Gebruik

Gebruik & dosering : Volwassenen: 2 tabletten per dag. Bij voorkeur innemen tijdens of na de maaltijd met water. De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Voedingssupplement op basis van vitaminen, mineralen, planten en andere stoffen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Bewaaradvies: Bewaren op een droge, donkere plaats en op kamertemperatuur (15-25°C). Buiten bereik van kinderen bewaren.

Samenstelling

Ingrediënten: ascorbinezuur, vulstof (cellulose), Kurkuma wortelextract (Curcuma longa), verstevingsmiddel (hydroxypropylcellulose), maiszetmeel, dl-alfa-tocoferylacetaat, Echinacea purpurea extract, L-arginine, L-glutamine, L-lysine HCl, Polygonum cuspidatum extract (Resveratrol), zinkoxide, selenomethionine, antiklontermiddel (magnesiumstearaat), cholecalciferol, retinylacetaat, mangaansulfaat.

Indicatie

Rotier Immune is een voedingssupplement speciaal samengesteld om de natuurlijke weerstand te ondersteunen en helpt luchtwegen gezond te houden. Als aanvulling op je dagelijkse voeding bevat dit product vitaminen zoals C, A & E, mineralen zoals zink en plantenextracten zoals echinacea en kurkuma. Verder bevat Rotier Immune Resveratrol dat de gezondheid van hart- en bloedvaten ondersteunt, antioxidanten (zoals vitamine C en E) die helpen bij de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. Vitamine A draagt bij tot de instandhouding van normale slijmvliezen.

Contra indicatie

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen jonger dan 18 jaar. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen. De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.

Details
CNK4228144
FabrikantenVemedia Consumer Health